Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Fantasy skulle bli vår död

Min gissning om "slutet" på HP är att Harry blir lärare i Försvar Mot Svartkonster (vid det laget kan han väl precis allt) och att han och Draco får hjälpas åt mot Voldemort. Men jag blev väl förledd av filmen - Draco ser fortfarande för snäll ut. Det är en outhärdlig tanke att han skulle vara ynklig förlorare genom sju böcker.

Fast nej, jag är lite pessimist här. Så bra blir det nog inte. Tycker att persongalleriet i HP-böckerna inte är särskilt nyanserat, om man säger så ... blir faktiskt lite trött på tesen att tjocka barn (och vuxna) är korkade och ofta elaka också. Så Draco får väl fortsätta att vara elak. Nån ska ju vara det också.


Om filmen kan sägas att jag tyckte om den. Mindre magisk känsla men mer spänning än nr 1. Och en betydligt tuffare Harry. Jag satt bakom en jättestor person och fick därför sitta på min ihoprullade kappa för att se något alls, vilket blev tämligen obekvämt efter två och en halv timme ... och så var det en tjej mitt i raden som skulle ränna ut och in sisådär fyra gånger på en halvtimme och det var inte heller så praktiskt. Dessutom fanns det sisådär ett dussin ungar till som glömt att de var på bio utan trodde att de var hemma hos sig, så där var det inte fråga om att smyga fram och tillbaka till sin plats inte när de varit ute och a)gått på toa b) köpt mera godis och c) gått på toa igen. Kablonka bonka, hahaha.

Tror faktiskt att jag föredrar att se HP hemma.


Namn: Christina
E-post:
Tid: 19:36
Datum: 2002/11/26