Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Nasism vad är poengen.

Personligen avskyr jag hela ideologin känd som nazisim.
Jag brukar fökorta långa uttalanden om korkade människor så här: Tiden är en utmärkt lärare, men tyvärr dödar den alla sina elever. Det innebär oftast det alltid kommer att finna människor som inte har lärt sig av historiens och hela mänsklighetens misstag.

Något annat som stör mig är att det man inte får känna fosterlandskärlek längre, rätten att få heja på sitt lag under VM, att få hissa flaggan vid nationaldagen osv utan att blir kallad rassist. Flertalet skolor har rentav slutat spela nationalsången för att flertalet nasistiska/extrema människor spelat det på sina fester och nu accosieras med något helt annat än vad som är tänkt. Endel vill rentav byta den för att vi ska få spela något överhuvudtaget. Tydligen är inget sådant möjligt längre för allas ögon riktas mot en för att man uppskattar friheten vi har i landet, säkerheten för våra barn och framtid och stoltheten för de som representerar landet. Allt det har nu omskrivits, rent ut sagt dragits i skiten, av några som inte ens förstår innebörden av allt de gör när de riktar hat mot olika folkgrupper.

Vissa gånger känner jag för att lägga mig ner och vältra mig i skratt när jag ser dem gå runt med en Tors-hammare runt halsen och och tee-shirtar med stora vikingar på. Vikingarna var bland de mest vällvilliga och gästvänliga människor som fanns mot främlingar så länge de inte kom med vapen i hand.

I övrigt tror jag att många hyser fördomar mot andra folkgrupper på grund att de är dåligt upplysta eller har svårt för att acceptera en helt annan kultur.

MvH Nevyn


Namn: Nevyn
E-post:
Tid: 19:38
Datum: 2002/12/03