Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

TBC

"Stanna där ni är" sade den av stål beklädda man som red ut ur buskarna. ?Vad än ni Djävlar använder för häxkonster så kan ni inte stå emot mig, Garn de Flothia av Tempelherrarnas orden, jag ska med guds kraft döda er innan jag fortsätter till det Heliga Landet.? Han hade verkligen förtjänat namnet Flothia, Peter hade aldrig sätt en tröja som var så flottig och gulaktig, trots att den skulle föreställa vit. Plötsligt så uppenbarade sig en man ur tomma intet. ?Det är fler av er!? Utropade tempelherren och gick till anfall mot mannen, som såg ut att vara i 50-årsåldern. Mannen höjde sin stav och en liten elektrisk urladdning, för liten för att vara en blixt slog ut, riddaren ramlade ihop på marken uppenbarligen i hemska smärtor. Typ som elektriska stolen på minimum effekt. ?Ahh, vad jag älskar sådana där plåtrustningar, så tacksamma offer till en lite blixt är svåra att hitta. Har ni sätt Langorn? Och Härskardolken, säg inte att ni tappat bort den! Vänta nu... Ni är inte... Och det här är inte... Åhh helvete!! Det här är ju... För tusan? JOBERT, JOBERT, JOBERT RODAN!!! KOM HIT GENAST?. Ännu en man uppenbarade sig. ?Vad vill du, O dödlige? sade mannen som just gjort entré. ?För i helvete Jobert, det är ju jag, Landalf.? Sade den andra mannen. ?Landalf? Låt mig se... Vänta nu... Jo jag har det! Nej, jag glömde det, låt mig tänka...? Landalf avbröt honom: ?Du skickade mig till denna värld för exakt 20 sekunder sedan, så dåligt är väl inte ens dit minne att du glömmer något sådant.?
?Ahh, nu minns jag. Har du hittat dolken än?? Sade Jobert.
?Nej, därför att du skickade mig till fel värld!?
?Vaaa? Du skulle väl till EAD 3, Earth Alternative Dimension 3?? svarade Jobert
?Nej, jag skulle till Mallorea. Du vet ordets kraft, Belgarath och allt det där.? sade Landalf.
?Ahh, det är lätt fixat, Landalf, och vilka är detta?? sade han och pekade på det tre tonåringarna. ?Jag vet inte men det är nog bäst att...? Allting upplöstes och färgerna blandades med varandra sedan framträdde ett karg bergslandskap ur alltsammans. Peter märkte till sin förskräckelse att han åter förflyttats till en ny värld. Landalf kollade sig omkring. Sedan skrek han: ?JOBERT, JOBERT, JOBERT RODAN din FÖRDÖMDA KLANT. FEL VÄRLD IGEN!! JAG ÄR I MALLARIA NU?
Jobert steg fram ur intet och sade: ?Vad har du att klaga på nu? Är du inte i Mallaria som du ville?
?Jag sade Mallorea din fördömda klant, inte Mallaria. Kan du inte göra någonting rätt. Helvetes klant. Jag undrar varför du fick bli halvgud och inte jag, jag som har räddat världen massvis med gånger.? sade Landalf.
?Ska det vara den tonen så ska jag då inte hjälpa dig igen!? sade Jobert. Sedan försvann han. Peter, Anna och hennes pojkvän stod kvar på klippan förvirrade tillsammans med en ursinnig trollkarlsom aldrig klarade mästarprovet.

To Be Continued?


Namn: Jor
E-post:
Tid: 23:02
Datum: 2002/12/07