Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Snusk i fantasy?

DwH: Sex är en väldigt naturlig del och jag skulle nog rentav sträcka mig till att det sträcker sig till instinkt att söka det. Så långt ifrån besläktade till djuren är vi inte. T.ex. när du stöter på ett fruntimmer en fredagskväll och ni börjar umgås, kommer varandra närmare med tiden, börjar tanken inte liksom föresväva någonstans såvida ni både inte har talat ut att tanken vore befängd eftersom ena parten inte kan eller vill?

Men det som du pratar om, känt under betäckning snusk, är mer vad du hör oss oanständiga studenter sjunga i fyllan, än vad du någonsin kommer att få läsa i någon känd fantasybok. Björn Rosenström t.ex. spelar på väldigt låg nivå men han har vissa saker att säga till om. Sedan har vi Kungen, Eddie Meduza som lämnat oss. Han om något visste hur man skulle sjunga om snusk. (Gammalt fan till honom... *ler*)

Och om det nu skulle något som ens skulle kunna uppfattas som snuskigt så tror jag att det var författaren avsikt. De brukar vara väldigt medvetna om vad de skiver och hur de vill att läsaren ska uppfatta det.

MvH Nevyn


Namn: Nevyn
E-post:
Tid: 20:13
Datum: 2002/12/10