Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

TTT - Tre Tråkiga Timmar?

Legolas och Arwen gillade kanske inte varandra?

Jag hade hört en del om trappsurfning och att den skulle vara såå irriterande, men det gick ju rätt fort så det var inte så farligt. Annars gillar jag att se Bloom använda bågen - han gör det riktigt bra. (Jag menar nu skådespelarens färdigheter, inte den pricksäkerhet som filmen tillskriver rollfiguren.)


Lite av Arwens framtida öde visas ju i TTT. Annars tillhör det ju ett avsnitt i "Ringens värld", med de där icke-kanoniska böckerna (fniss) som inte fick plats i själva Ringen-trilogin. Jag tyckte det var rätt bra att man smugglade in en del extra om Arwen och Aragorn i filmerna, för annars hade ju ingen fattat något om deras förhållande. Men det såg lite underligt ut när hon vandrade iväg, för jag fick faktiskt uppfattningen att hon var med i skaran som slogs vid Hornborgen ... fast hon lär ju iofs dyka upp i ett senare slag.

Att Aragorn trillade i forsen tror jag var en filmteknisk fint för att visa något om Eowyns känslor. I boken pratar de. Och pratar. Det här var kanske bättre ur dramaturgisk synvinkel. Jag kommer att protestera mot "avvikelserna" först när Frodo drar iväg till Barad-dûr för att duellera med Sauron om Honmonstret, vilket visar sig vara en kurvig Spindelkvinna i tajta trikåer. *aaarrgh!*


Namn: Christina
E-post:
Tid: 18:53
Datum: 2002/12/23