Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Vad var det för fel på orginalet?

Hmm.. Inte för att jag är mer insatt i strategi än någon annan men jag kan nog se det logiska och ska försöka klaragöra det på några få rader i ett försök att förklara mig själv. Som ovanstående nämnde så trollade Gandalf lite och bländade Orcherna. Det anser jag är tämligen irrelevant om man ser till nästa fakta, som inte kan förbises, och det är att det var tvåtusen beridna man som hade fördelen att komma ifrån högre mark när de gick till anfall. Sedan har vi det mindre faktumet att soldaterna i borgen bakom gjorde en fribrytning vilket satte monsterna i en rätt prekär situation. När den initiella anfallet är över och chocken har lagt sig har de båda stridande parterna borde rätt troligt vara rätt blandade så kan inte en frontlinje av pikernare eller infanteriet bakom göra så mycket med sina pikar och bågar mot beridna män. Därav nederlaget skulle jag tro.

Ja, Jor, jag är mycket bekant med det faktat att legionärer är beväpnade för närstrid, men nu var det beväpnade män på hästar med elementet av överaskning som anföll dem och dessutom en fribrytning på halsen bakom sig och för

Däremot har jag nu lite en senare funderat över en sak, var det inte de vilda enterna som kom till räddning i klyftan och sedan försvann? Eller är jag helt vilse?

MvH Nevyn


Namn: Nevyn
E-post:
Tid: 17:27
Datum: 2003/01/01