Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Dark fantasy?

***Warning***
***Enormt Mycket Offtopic***
***Warning***

Eowyn: Faktum är att våldet i världen minskar idag. För att ta några exempel så har kriget i Angola, där ett par miljoner strök med (och ännu fler blev stympade av minor), nu slutat. Samma sak har hänt i Kongo-Kinshasa, där ett fredsavtal har skrivits under, och kriget som kallades Afrikas Världskrig har avslutats. Även om en liten rebell armé tydligen har startat någon sorts kannibalism på pygméer... Efter att Etiopien bröt den eritreanska fronten för något år sedan så råder även fred där. I Balkan verkar allt löst sig till det bästa. I Afganistan är kriget slut. Kurdernas uppror i Turkiet är slut.


I dagsläget finns inga stora krig, inga inbördeskrig, bara rebeller som springer omkring med kalashnikovs i Asiens och Afrikas djunglar. Med Nepal och Sudan som undantag, där inbördeskrig råder, även om det inte är ett speciellt brutalt sådant i Nepals fall.


Bara för att USA ska gå ut i krig så förstorar flumvänstern upp det enormt mycket. Det kriget kommer ju vara över snabbt, och i längden bäst för alla. Även om Bushs motiv råkar vara oljan, vad han än säger...


Namn: Jor
E-post:
Tid: 21:07
Datum: 2003/01/30