Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Info om er!

Hej. Jag heter Lars, är 15år, och har nyligen lyckats ganska bra (skulle jag tro på nationella proven i svenska (uppsatsen) och total misslyckats med ett tyska prov direkt efter åt).

På min fritid så läser jag, leker med datorn, tränar Ninjutsu, spelar rollspel och är vänner... Det vanliga... Jag lysnar på allt utom techno (och även viss sådan). Jag bor i Staffanstorp, en liden håla utanför Malmö, vill komma in på Teknik i Lund till hösten.
I skolan tycker jag att de estetiska ämnena är roligast, jag gillar filosofi, uppskattar bra böker/filmer....

Mina favorit författare är Dave Duncan, Terry Pratchett, och Tad Williams.

Jag hatar krig, (framför allt) USA tror att man kan lösa alla problem med krig, medans med krig så skapar man bara större problem... Framför allt för föloraren, kolla bara på Tyskland under 20talet (obs hatar Hitler och det han stog för), där blev det en jättestor inflation eftersom Frankrike fick Tysklands industrier. Så att säga att krig löser probem tycker jag är fel (ta inte illa upp Jor).

Varför jag tagigt Demandred som nick är bara för att jag tyckte att Robert Jordan var den bästa författaren som fans då men alla vet ju att Jobert Rodan är f*n så mycket coolare....

*skyller i förbi farten stavfelen på tomtarna*


Namn: Demandred
E-post: lasse_malen@hotmail.com och Lasse@dragonmount.com
Tid: 01:38
Datum: 2003/02/09