Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Info om er!

Humdedum... jag är 14,5 år (det halva kom i julas, när fyller jag då år?) och har väl läst fantasy i... många år. Sen jag inte visste vad det var jag läste (att det kallades fantasy och att det finns många forum på något som kallas internet i den lilla datorn som pappa skriver på).

Mitt namn: Alla, eller så gott som alla, vet att mitt namn kommer mestadels från WoT. Det är inte så att jag tycker speciellt mycket om den lilla förrädaren Asmodean i de böckerna, eller att jag identifierar mig med honom, utan det är namnet och den person som nu för tiden är Asmodean som jag tycker om. Jag funderade ett tag på Asmodeus som är en orm i Redwall historien. Ormen är riktigt grym och jag blev förvånad när jag fann ett liknande namn i drakens återkomst, så jag tog det namnet (började nog också med att använda det i CS).

Jag älskar att teckna, spela flöjt, läsa, skriva och lyssna på Lennon; gärna allt på en gång. jag är ingen FjOrTIzZ och föraktar (inte mycket, men lite) dem som är det.
Fysik och kemi tycker jag om, men annars hatar jag att sitta i mörka klassrum, förutom möjligen på bilden, men också då ska man helst gå ut.
Jag har en tvillingsjäl i min vovve, Rasmus, och han är min drake och jag hans drakväktare.

Det här med krig, eller inte krig vet jag mycket lite om. Om någon gjort något hemskt ska personen bestraffas för det. Hårt. Men inte orättvist.

Ett irritationsobjekt i livet är lärare som säger att jag inte får använda Men och Och i början av meningar.

Carpe Noctem är mitt motto, som jag försöker följa. det vill säga Fånga natten, sov på dagen.

Nu ska jag snart gå och plågas i ett mörkt klassrum (So-110 minuter!) så detta är det ni får veta om mig.

MvH Asmodean


Namn: Asmodean
E-post:
Tid: 09:48
Datum: 2003/02/10