Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Info om er!

?USA är en demokrati, folket skulle aldrig välja en Hitler, och skulle de välja en Hitler så skulle han störtas om han försökte erövra världen.?

Av vem och hur? Vilket land har den kapacitet att slå ner USA? Ryssland? Tänk dig hur världen skulle se ut efter den bataljen. Diktatorn i USA skulle knappast dra sig för att trycka på knappen för att skjuta iväg kärnvapen. Ingen skulle våga riskera ett kärnvapen krig mot USA.

Hela världsekonomin skulle få sig en stor stöt. En global inflation är inte omöjlig. Det är något som dagens kapitalistiska samhälle absolut vill undvika till varje pris.

Och varför skulle inte en ny ?Hitler? eller låt oss hellre säga diktator väljas? Hitlers väg var ju lång. Den gick ut på att sakta men säkert att bygga på det missnöje som redan fanns i tyskland efter bl.a. första världskriget. Det som krävs är helt enkelt förutsättningar, och om man tittar sig omkring så finns dom där. Det enda som saknas är en galning med stora visioner, och galningar finns det gott om. Det sitter en på Presidentposten i USA just nu. Men lyckligtvis så drivs han av att få makten över oljan och inte världen. Fast å andra sidan så har han den redan.

Avslutar med att citera USA:s överhuvud:

?Antingen så är ni med oss eller så är ni emot oss?

Vem hotar han? Världen? Lääääääääääääääääskigt??


Namn: Morfar
E-post:
Tid: 22:51
Datum: 2003/02/10