Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Slutet är nära...

Men varför sa du inte det Belal? Om det är så du känner så är det så det alltid har varit. Svackor än hit än dit. Det kommer och går och vid olika tidpunkter återkommer de diskusioner man själv föredrar medans det vid andra tillfällen kommer andra som man inte orkar med. Alla dessa självpresenationer som har dykt upp ett tiotal gånger och privat chat etc.
När du nämner de nya forumisterna så är jag av samma tänkande som Beth men jag vill säga vad jag menar med det. Ska vi alltid vara här samma trettio-fyrio pers och gagga om samma saker? Nya människor blir nya åsikter och nya ämnen att diskutera!

Såvitt jag har sett så har du tillfört forumet med en hel del vettiga och kunnande inlägg så jag ser ingen bra andledning till att du skulle ge dig av! Vad du har fått idéerna om att du skulle vara jobbig är utanför min förståelse men visst, det finns de som ogillar varandra här inne till och från. Olika åsikter eller att de "stridande" verkligen inte kan hitta gemensam mark att stå på. *tänker på Nibbe och Ithron för längesedan* De var kanske inte så farliga men det var ena heta debatter iallafall. =)

MvH Nevyn


Namn: Nevyn
E-post:
Tid: 22:39
Datum: 2003/02/12