Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

känsligt ämne + svar på tal

Nej Ithron! Det där köper inte jag.
Fast det är klart, man kan slita ut ord ur dess sammanhang ock få det att låta åtskilligt värre än det är. Till skillnad från somliga, skiljer jag på person och åsikt. Ja, jag tillstyrker att jag skrev att du mästrar folk och använder språket som förtryckarmedel men de de där andra tillmälena får du nog tillskriva någon annan.Jo uppblåst skrev jag en gång när jag var irriterad och likaså högtravande.

Bullterriern kan jag också ta på mig men jag skrev aldrig att du var lik en bullterrier utan; "Du analyserar ned vartenda påstående ned till dess yttersta beståndsdelar och likt en Bullterrier vägrar du släppa efter ett ögonblick." Det var en sk. liknelse och det vet du lika väl som jag.

Jag vet vem som yttrade en del av de där andra epiteten men anser inte att jag skall behöva bära hundhuvudet för dem och eftersom många som är på forumet just ni inte var med under den affekterade eran i forumet då vi slogs på barrikaderna anser jag det lite dumt att ta upp den här historian nu. Det var två år sedan och borde ha gått till historien.

Jag hade aldrig något emot vare sig dig eller att diskutera med dig även om dina åsikter kunde få mig lätt kolerisk ibland.

Vad den här frågan gällde just nu är dock inte gamla oförätter, om nu inte Mats är någon polare dig, utan att jag beskylls för att sätta mig på och mästra nykomna forumiter.Vilket jag mig veterligen och förhoppningsvis inte har gjort.

MvH Beth


Namn: Beth
E-post:
Tid: 02:35
Datum: 2003/02/18