Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Utomjordingar

Inte riktigt fantasy, jag vet men jag måste bara ta upp det ändå. Har blivit lite besatt av aliens. Efter att ha haft en abductee-dröm, sett en dokumentär på Discovery och idag lyssnat på ett program på P1 om aliens tycker jag att jag ser tecken överallt. (Men det är väl det som kallas selektiv perception).

Nåja, det var inte det jag skulle skriva. Jag har funderat på varför UFOn och utomjordingar mest bara syns i Amerika (USA och sydamerika)? Gillar de inte Kanada? Europa? Vad är det för fel på Sverige? Fast på radioprogrammet var det en afrikan som sa att Afrika länge har fått besök av aliens. Det kanske är för kallt för dem här i Norden och Sverige.

Den andra tankeställaren jag fick efter att ha lyssnat på programmet var om Jesus kunde ha varit reinkarnerad från en annan planet. (Finns en sekt i USA - Star Child - som säger sig vara reinkarnede utomjordingar) Så jag tittade i bibeln och vissa saker kring Jesu födelse är rätt kryptiska.

Exempel 1: Stjärntydarna ska söka efter nyfödda Jesus.(Tänk på den vägledande stjärnan som ett rymdskepp) "...och stjärnan som de hade sett gå upp gick före dem, tills den slutligen stannade över den plats där barnet var." Mystisk stjärna som "går före" dem. En tolkning i bibeln är att det kan ha varit en komet eller en nova, men ändå...

Exempel 2: Tänk på "Herrens ängel" som utomjording. Han som uppenbarar sig för Maria och Josef och, tror jag befruktar Maria.

Ja, jag har väl bara livlig fantasi, men det är väl det vi diskuterar här - fantasy. (Jag försökte få det fantasyrelaterat i alla fall :) )


Namn: Elido
E-post:
Tid: 16:08
Datum: 2003/03/06