Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Arkivet

Hejsan alla gammla och nya forumister. Till de som kommer ihåg mig, japp spökar fortfarande här på forumet, bara valt att inte skriva något. Till de nya kan jag upplysa om att jag har funnits här bra länge.

Till saken varför jag skriver ett inlägg. Undrar om det är det någon som kommer in i arkivet? Har stora problem med det själv.

Om det är någon som lyckas med så undrar jag om denna person kan kolla upp ett inlägg som jag skrivit. Tror jag skrev det någon gång under 2001. Om jag inte minns fel så heter inlägget "Namn" eller "Namnförslag" eller något liknande. Där skrev jag upp namnen på personerna i min berättelse.

Saken är den att jag ändrade namnet på en av personerna, den onde huvudpersonen. Från början kallade jag honom Vlad, men så var det någon som påpekade att det var för uppenbart med det namnet, Vlad Tepes (Dracula). Nu är det så att jag skrev ner det nya namnet som jag kom på men det verkar som om det är försvunnet, har letat förgävels och kan inte finna det.

Hade tänkt att börja skriva igen på min berättelse (har haft skrivkamp i ett bra tag nu, men tycker att det är dags att göra något åt det).

Så om någon kommer in i arkivet så undrar jag om någon kan leta upp mitt inlägg och ta reda på det nya namnet jag kom på. Skulle vara väldigt snällt om någon gjorde detta. Skriv i så fall namnet i ett svar till detta inlägget.


Namn: Flamnag
E-post:
Tid: 01:14
Datum: 2003/03/10