Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Framtiden/nu tiden/dåtiden.

Ja, det är inte lätt idag... Jag har varit arbetslös sedan i februari när jag avbröt mina studier. (Har planer på att utbilda mig till bibliotekarie). Arbetslösheten är hög i alla fall här uppe i Norrland och datajobb är nästan omöjliga att få (är webbdesigner egentligen). Jag tycker man kan börja med att ta bort vuxendagis som söka-jobb-kurser och andra åtgärder och satsa de pengarna på någonting som genererar riktiga jobb med riktig lön. Vad detta "någonting" ska vara har jag ingen aning om, men kanske någon annan som är mer insatt vet.

Det här är ju bara min åsikt, det finns säkert många arbetslösa som tycker det är kul att ha en åtgärd att gå till varje morgon, men isåfall borde det ju vara valfritt. Som det är nu har jag ingen ersättning alls (via af) eftersom jag vägrar gå jobbstudion eller liknande, men jag vet andra som har fått ersättning i över ett år och får sitta hemma och söka jobb och inte behöver "aktiveras".

När jag äntligen hade chans på en praktikplats på biblioteket, då drog arbetsförmedlingen in alla praktikplatser pga pengabrist. Jaja... får väl hitta på något annat då... Jobba svart eller nåt. :(

Hmm, mitt inlägg hade inte så mycket med DwH s frågor att göra, men jag har fått gnälla av mig lite grann. Ni behöver ju inte läsa mitt inlägg. Hihi. (Har ni kommit så här långt har ni ju förmodligen gjort det ändå)


Namn: Elido
E-post:
Tid: 14:51
Datum: 2003/03/18