Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Dödstraff, ja eller nej?

"så du tycker att FLER människor ska mördas på grund av Hitler? Underbart argument, verkligen *ironisk*"

Om du med fler menar Hitler, mannen som dödade 50 miljoner, då är svaret Ja. Han borde ha gasats om han inte tagit självmord, men först så skulle han förnedras genom att ställas ut som en apa i en bur i rättsalen och genom segermakternas gator. Alla skulle få se vilket ynkligt kryp han är när allt kommer till kritan.

Eowyn, om alla människor var som du skulle inga brottbegås. Nu är alla inte så, brott begås, och om jag drabbades så skulle jag vilja ha hämnd. Fängelse skall vara straff samt ett varnande exempel, inte någon flumrehabilitering som leder till att fler dödas/drabbas. En enorm del av alla brott begås av fd fängelsekunder. Vill du ha alla brottsoffren på ditt samvete då får du släppa ut dom. Skulle dom aldrig släppas ut då skulle samhället vara ett tryggare ställe och vi skulle i princip inte ha någon maffia alls.

Beth: Du vet dom där pojkaran som dödade en 3 årig flicka i Uk för typ 8 år sedan. Dom är nu fria och pappan till den mördade flickan har svurit att söka upp och döda dom. Jag tror nog de flesta vill ha hämnd.


Namn: Jor
E-post:
Tid: 22:33
Datum: 2003/04/05