Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Testa din kristenhet!

Att sidan är ett skämt visste jag. Läser man några av deras artiklar om deras ungdomspastor så blir det uppenbart.

Som jag sade så hade jag -170 poäng, förra gången jag gjorde detta test (typ 3 veckor sedan) så hade jag dock -210. Detta beror att det ibland inte finns något "rätt". vilket göt at jag tar det vsar jag gillar mest för tillfället. Min åsikt om homoadoptioner varierar också från gång till gång.

Christina: jag kan ha fel, men det fanns väl ingen religion i Svart Eld. Djävulen nämndes någon gång, men ändå.

DwH: Varför skulle judendomen komma från Bethlehem? Bethlehem var och är bara en rätt så oviktig stad för judarna. Vad är det sedan för snack om att judarna har sitt säte i Rom? Du blandar ihop judarna med katolikerna. Dessutom så är inte ens Påvens alla kristnas ledare. Inte ens hälften. Om man dessutom ska blanda ihop judendomen med andra religioner, då ska man blanda ihop den med Islam. islam och judendom är två religioner som har väldigt mycket gemensamt, trots deras bittra fiendeskap i modern tid. Förresten vilka "vakra sifror" är det du förstör?
Sist men inte minst, underskatta inte vad Pentagon vet. Det finns förmodligen inget annat ställe med så mycket topphemlig information (både från USA, USAs allierade och USAs fiender) som i Pentagon.


Namn: Jor
E-post:
Tid: 15:15
Datum: 2003/04/14