Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Förhexad Tv

Tja, han dog. Men han *dog* inte. Hans själ klamrade sig fast, och skickade en massa medellanden till Phoebe genom medium och liknande. Phoebe läser då en formel som för henne till sin "förlorad(e) kärlek". Då får hon bekräftat att Cole inte gått vidare, han klamrar sig fast vid skiljevägen mellan himmel och helvete. Det är en ökenlikplats med stora klippblock som han är extremt noga att hålla sig kvar på, eftersom en ondskefull maskdemon lever i sanden. Den äter upp döda demoner och då hamnar deras själar i helvetet.

Phoebe: "It's not good for us. Either of us. We have to move on..."
Cole: "That's easy for YOU to say. You go to the nice place when you die. As I see it, it's perfect here."
...Eller vad han nu sa. Kul i alla fall. Phoebe åker hem.

Cole är kvar i ödemarken när en demonsjäl trillar ner från skyn. Ormen kommer fram för att äta sin middag. Cole hoppar ner och skriker:
"It's me you really want! Come and get me!"
Sedan backar han hastigt, och när han gör det springer han igenom demonsjälen, vars krafter (om inte mer...) absorberas av Cole. Cole har ihjäl ormen.

Phoebe och systrarna blir undertiden erbjudna att avsäga sig sina krafter som belöning för att de besegrade Källan, samtidigt som en suspekt FBI-agent avslöjar att han vet att de är häxor och har samlat bevis under ett halvår. Whatever.

Phoebe meddelar Cole att hon tänker avsäga sig sina krafter, och därför aldrig kommer att kunna prata med honom igen. Sedan förs hennes själ tillbaka till sin kropp. Dold bakom Cole ser man, sedan kameralägets ändras, ormens döda kropp. Cole är ensam ruler i mellanlivet.

FBI-agenten visar sig vara en häxjägare, och seriemördaren som systrarna gått med på att hjälpa "FBI-agenten" fånga i utbyte mot att han håller tyst om att de är häxor, visar sig vara en häxa själv.

Systrarna hittar trollkarls-typen när han håller på att tända eld på häxan (som är fastbunden vid en klassiskt häxbrännarbål-stock). Slagsmål. Phoebe hamnar "at gunpoint" och kan inget göra. De andra systrarna är upptagna med att rädda häxan, vars kläder börjat brinna. Då dyker plötsligt Cole upp ur tomma luften och trollar så att skottet (häxjägaren hade redan hunnit avfyra när Cole dök upp) träffar häxjägaren själv. Sedan säger han till Phoebe:
"I'll never give up our love", och försvinner.


.....Det var ungefär vad som hände.


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 21:47
Datum: 2003/04/24