Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Måste klaga lite till på Jordan (förlåt)!

Är det ngn som läst klart CoT och faktiskt tycker att det var värt mödan? Jovisst tänker jag läsa även de kommande och förhoppningsvis sista två böckerna men... Allvarligt talat så är det inte SÅ roligt att läsa om att benet på Egwenes stol fäller ihop sig, varje gång hon råkar befinna sig i närheten av den j-la stolen. Inte heller är det så kul att läsa om hur varenda person i Perrins närhet luktar i varje givet ögonblick. Mina misstankar är nu slutligen bekräftade:
a; Jordan har alldeles för många intriger på gång samtidigt för att låta dem utvecklas i sådan takt att det blir intressant att läsa. Jag menar då inte takten i själva boken, den är väl OK... Jag menar att det tar 2-3 år innan man kan läsa nästa.

b; Jordan har tänkt att dra ut på serien så långt det bara går genom att fylla böckerna med så många onödiga upprepningar där han bara säger samma sak om och om igen på ett sätt som verkar lite tjatigt eftersom han berättar samma sak om och om igen och upprepar sig etc..

Nåja, välj nu inte att tala om för mig att det "bara är att låta bli att läsa om jag inte tycker det är bra"! Dels är det chicken och dels så h a t a r jag förståsigpåare och min vrede är fruktansvärd ;)


Namn: Niklas
E-post:
Tid: 23:27
Datum: 2003/04/29