Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Manligt och kvinnligt

Eowyn: Du har helt enkelt talang.

Beth: Gudrun Schyman är ett bra exemeple på ultarafeminist. "De svenska männen är talibaner!" måste vara något av det dummaste en partiledare någonsins sagt. I klass med Bushs "Större delen av vår import kommer från utlandet!" och "Vi ska bomba Afghanistans hamnar!"

Kolla in feminism-tråden på Catahya, där finns en viss paragrafryttare. Ett klassiskt exempel av manshatande ultrafeminist. Hennes argumentering gick i stort sätt ut på att bevisa hur onda och våldsamma män är.

Ni kanske kommer ihåg gubbslemsattacken mot Fröken Sverige. Detta är ett utrdrag ur en intervju med henne, kommentarerna till intervjun är inte skrivna av mig, notera citationstecken.

"Läste i dagens DN om feministen Joana Rytel. Det var hon som förstörde Fröken Sverige-galan 2001 genom att tillsammans med en kompis springa upp på scenen med en banderoll där det stod "Gubbslem". Och hon gjorde mej ännu mer uprörd. Hon är en sån där flummig performance konstnär, eller vad det nu heter. Jag bryr mej inte om det är rätt eller inte.
I artikeln säjer hon att hon strippar och go-go dansar framför hästar. Hon har onanerat framför en katt. Det började med att hon slickade kattens tunga och att katten slickade hennes. Sen onanerade hon alltså! Hon har även velat strippa framför apor men då blev hon tack gode gud stoppad.

Hon andas också manshat i artikeln, precis som de flesta feminister. Jag citerar:

Daniel Björk, journalist på DN: " Varför tror du att tjejer har så svårt att hålla ihop?
Joana Ryter: " Därför att vi är splittrade av killar". //Slut citat

Och även dubbelmoral. Jag citerar igen:

Daniel Björk: " Man skulle kunna tro att man ska identifiera sig med djuren och att män i en strippsalong är lite som de däe djuren. De tittar lite fånigt på".
Joana Ryter: " Ja, att jag har likställt männen med djuren".
Daniel Björk: " Ser du på det så?"
Joana Ryter: " Nej, jag ser inte alls på det så. Jag har gjort det för djurens skull. Jag tycker att det är en förolämpning mot djuren att säga att jag har likställt dem med männen".

Korkade vänster-våp. Hon håller alltså med om att hon likställer män med djur. Men i nästa svar anser hon att det är en grov förolämpning?

Hon säjer att hon är trött på allt sexigt i samhället. Men hon sa också att hon inte har något emot Christina Aguilera."


Namn: Jor
E-post:
Tid: 22:10
Datum: 2003/05/09