Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Manligt och kvinnligt

Om vi skall tala om besserwisser... så kanske man inte skall kasta sten när man sitter i glashus Jor. Är det någon som alltid hävdar sig ha rätt och alltid skall ha sista ordet så vet jag någon annan som är minst lika bra som jag på det. :-)

Att jag garvar åt EU beror bara på att jag tycker det är idioti att skapa en byråkratisk jättekoloss.Jag tvivlar på att det är höjden av vare sig lycka eller demokrati.
Jag betvivlar inte ett ögonblick att du har betydligt mer historiska fakta att drämma till med. Jag har aldrig ens intresserat mig för den typen av historia.

Samtidigt är så mycket av det du säger så motsägelsefullt. "Utan honom så skulle vi (kanske) vara monarkier där Konungen av Guds nåde har makten."
Men Nappe var självutnämnd envåldshärskare som krönte sig själv till Kejsare och var varmt troende katolik. Hur går det ihop?

Men nu handlade inte frågan om Napoleon utan att "bli ett namn" inte har någon större betydelse. Napoleon ligger där han ligger. Död och begraven vare sig man minns honom eller inte. Det viktigaste är inte att skaffa sig ett namn utan att skaffa sig ett liv.


Namn: Beth
E-post:
Tid: 11:32
Datum: 2003/05/15