Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Citat

Jor sa at tvem som hellst fick skriva nya citat, efter som nu inte "vemsomhellst" gjorde det så får väl jag göra det...

"Prästen slog på gonggongen. Ljudet ekade mellan templets kupoler där de välvde sig, utsökt skulpterade med ornament i klara färger. Den enda tonen studsade fram och tillbaka, dog ut till ett minne blott, ett kvardröjande spökljud"

"Flickans hår var glänsande och svagt gyllende i månskenet. Hennes ansikte var uppåtvänt och upplyst av fackelskenet utifrån trädgården. Med ett stygn i hjärtat såg han att hon var på pricken lik sin syster. De var tvillingar."

"Han skrek inte. En suck kom över hans läppar medan livet snabbt rann ur honom i en röd strömm mellan hans fingrar och genom hans mun. När spasmerna i hans muskler började ebba ut, för att nästan upphöra, vände han på huvudet. Med läppar färgade av damm och blod formade han ett ord som ingen kunde höra alltmedan hans döda ögon förblev riktade mot kvinnan och barnet som stod stilla på den lilla kullen ovanför."

Sug på dem, Ni behöver bara ange serie (eftersom de kommer från olika böcker i samma serie) och författare, Extravaganta svarare kan ju får säga vilka de olika scenerna är...


///Lord_Silver


Namn: Lord_Silver
E-post:
Tid: 23:11
Datum: 2003/07/03