Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Citat...

Visst, visst. Vi kan ju testa. Tre citat från olika ställen, eller hur? Ok, here we go:

"[Han] steg av sin häst och gick fram till hyddans ingång där hans riddare just var på väg ut bleka i sina ansikten. Han steg in och fick se ungefär vad han väntat sig. Det var tre kvinnor. De blödde något från sina ansikten men ingen av dom tycktes ännu ha fått någon dödlig skada. De skylde sig med de kläder som egypterna rivit av dem."


"Men när hon gick ut i den friska luften kräktes hon. Och den natten bad hon utan att kunna somna eftersom hennes synder var många. Hon hade med svek förlett en biskop, hon hade låtit honom vidröra henne syndigt och allt detta hade hon gjort för att bedra honom att säga det han inte ville säga"

"Jag har haft många tankar och drömmar om dig, min mor", sade han med någon förlägenhet. "Kanske tänkte jag att jag skulle känna igen dig, men inte så väl som du och jag gjorde nu. Och inte hade jag, trots vad min käre frände[en man] sade mig, föreställt mig att det skulle vara som att se en syster snarare än en mor. Vill du därför ge mig äran att föra dig till kvällen gästabud, mor?"


Så, det var dom. Alla från samma bok, och dom är skrivna i den ordning dom står i boken.


Namn: Canoy
E-post:
Tid: 20:53
Datum: 2003/07/10