Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Presentation

Det var så många svar nu om olika grejer...det här blir smårörigt.

Angående religion:

Jag är (som jag tror jag sa) ateist. Detta innebär för min del inte att jag ser ner på religiösa människor...däremot hatar jag fanatiskt religion i sig...kanske inte fanatiskt då men som jag ..tror jag sa, anser religion vara roten till all ondska.
Jag tror liksom Monken att Jesus har funnits MEN inte att han var särskilt god eller något i den stilen utan snarare att han var en kille i stil med Ulf Ekman som höll på och predika en massa och hade en del följare, sen efter 2000 år så har historien omvandlats och de har sett till att han helt plötsligt blev guds son...ok, det här låter som en stor konspiration men jag tror ni förstår hur jag menar.

South Park tar upp frågan om de olika religionerna, vilken är rätt dvs. i form av att gud kommer ner till Jorden, säger vilka som hade rätt, alla andra religiösa kommer till helvetet...avsnittet går ut på att stan & co försöker hitta den rätta religionen innan så de ska slippa helvetet...en träffande beskrivning av problemet tycker jag.

Angående filosofi/exitens tråden:

Varför bry sig? =D
Mitt favorit citat som egentligen inte är så filosofiskt:
Rally - "Folk är idioter."


Angående spel:

Jag tycker det är synd att det finns en massa konsoler (nya inte gamla) för det innebär att alla spel inte kommer till Pc. Tex. Final Fantasy =(


Namn: Gorgonzola
E-post:
Tid: 19:19
Datum: 2003/07/13