Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

hatadata

Nu sitter jag här och ser på ett inte lite förvrängt forum där alla bokstäver är lysande röda. Och här kommer jag att sitta i nära en timme om jag känner datorn rätt.
För ett litet tag sedan lyckades min dator hitta ett nytt sätt att plåga mig på. Av någon anledning (eller utan någon) bestämde den sig för att jag inte skulle få använda mitt internet. Det fortsatte sedan med att jag pillade på lite allt möjligt och fick se ett antal meddelande om något som kallas DHCP. Vad detta innebär vet jag inte, men de två sista bokstäverna verkar vara väl valda.
Efter att så ha testat saker med modem, nätvärk och internetexplorer och utan att få något resultat gav jag upp för natten. Nästa dag får man en blå skärm med skumma meddelanden som påpekar att det är något fel och att man bör trycka j för ja och n för nej. Exakt samma sak hände om man tryckte j eller n. Närmare bestämt hände inget.
Det var då jag av någon anledning bestämde mig för att (efter timtals försök) helt enkelt låta alla problem försvinna genom att radera allt sammans tillsammans med det jag egentligen ville ha kvar.
Visst. Det löste problemet.
Men så här på efterhand saknar man allt man tidigare sparat under 3-4 år. Inklusive svaren på ALLA möjliga frågor som vi kan få på vårt exam; en stor mapp med regler, religioner, magi, vapen, städer, historia till ett rollspel som jag jobbat ett bra tag på; massor av material som jag som SL behöver till DD; US1, US2 inklusive ett par ej utgivna kapitel samt planen bakom allting vilken jag behövde för att se hur allt till slut skulle hänga ihop; 2b, 2b2; massor av program; massa kul saker...
Men nu sitter jag och laddar ned ett något bättre internet än vad jag för närvarande har (explorer3.0) samt icq. Och det tar låååång tid. Så då kan jag ju passa på att gnälla lite :@)
Det blir en hiskelig mängd extra läxor att göra, den saken är klar. Som tur är har vi nu en annan SL för DD som ska hålla i Snösaga så jag får lite fritid (läs läxtid) över.
Nu tänkte jag också att det kanske finns någon där ute som tycker synd om mig till så grad att de kan tänka sig att maila 2b, 2b2, US1 och US2 till mig?


Namn: ugglan
E-post: ugglan84@hotmail.com
Tid: 15:44
Datum: 2003/08/08