Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Lajv

Jag tänkte bara påpeka att jag inte ens gillar in-tent-off-lajv... Visst, jag kanske pratade om något som var off ett par gånger i tältet, men det var väl kanske bara en tio minuter varje kväll innan jag somnade...
Bästa känslan får man ju helt klart om man är helt in hela tiden. Ett bra sätt att hålla sig in är att tänka in. Glöm bort allt du vet som din karaktär inte vet. När du pratar, anvnd ALDRIG ord som "typ", "ba", "klockan" och andra saker som inte hör hemma på lajvet.
Eftersom jag inte hade någon klocka med på lajvet var det alltid intresant att stiga upp, gå till elden på torget, prata med folk lite och försöka lista ut hur många glas före middag det var :@)

Det var för övrigt så svinkallt (med fuktigt tält och krånglande sovsäck) att jag inte sov mer än 4 timmar per dag. Gick och lade mig ett par timmar efter att värdshuset stängde (somnade kanske till 1-2), steg upp kring gryningen (5-6).
Lyckades faktiskt stiga upp mer än en timme tidigare än någon annan tredje dagen. Elden på torget hade brunnit ned till aska som bara glödde när man blåste hårt på den.
Kall som jag var samlade jag ihop så mycket "torrt" gräs som möjligt. Dagg. Sedan var det torra kvistar som även de var fuktiga. Det tog faktiskt nära en timme innan det började brinna det minsta :@)
Jo, och jag hade fruktansvärd skoskav efter kängorna, så under den timmen gick jag och haltade fram genom skogen...
Men det var det värt.


Namn: ugglan
E-post:
Tid: 22:44
Datum: 2003/08/20