Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Hur många är vi?

*osynlig*

eftersom ithron så käckt ansåg att alla borde skriva något så.. varför inte? (hehe, äntilgen möjlighet att stafa vel so mycket jag vill, klaga på dåliga nick´s, mobba personer som gillar brooks och uttrycka mina ofatbart intressanta (skämt åsido) tankar och åsikter, allt detta (ja, det är fortfarande samma mening) pågrund av att ingen vågor svara i denna tråd, vad skulle det då vara för vits med "vilka är hår" trådar?) så: (för att sammanfatta den förra parantesen: i "vilka är här" får man inte posta två ggr)

*luft*

nu är det väl meningen att jag ska skriva något intellligent åxå, eftersom jag nu använde så mycket ram för att antyda det, men eftersom jag i grunden är en mycket la... bekväm människa (orkar ju som synes inte sträcka mig efter puvkt så ofta) så nöjer jag med en kort beskriving av mig själv: först ska jag bara lufta ännu en åsikt, nämligen att personliga beskrivingar är ganska tråkiga, så därför är det mycket smart att skriva så här långt eftersom de flesta nog bara sneglar på inlägget och inser att här bara står en massa strunt.

altså, jag heter jonas, älskar fantasy, gillar tfc och tetris, har mycket roligt av warhammer och ... får dåligt samvete för att jag lägger ner så här mycket tid på något helt meningslöst.

PS. Jag har ostkant fobi åxå

PS2. Grattis alla som läst så här långt, ni har min djupa respekt.

mvh smiley


Namn: smiley
E-post:
Tid: 18:33
Datum: 2000/11/14