Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Det Mörka Hotet

Nova, jag är med dig!

Hela EMU och stabilitets pakten är ett enda stort skämt! Varken Tyskland, Frankrike, Belgien eller Italien håller pakten, så varför hålla på att låtsas att EMU är något annat än en stor valuta med en mycket korrupt Centralbank?

Hela EU-byråkratin är som definitionen på korruption. Tiotusentals advokater och byråkrater som sitter nere i Bryssel och får skyhöga löner (pengar som VI som netto-bidragsgivar ger dem) för att skriva avhandligar om tillåtna storlekar på gurkor och villkoren vid transport av ankägg!

Pga jordbrukspolitiken så tjänar man mer pengar på att köra korna till ett slakteri i Milano med tåg, än att slakta dem här, och överhuvud taget så leder hela skiten till att en massa arroganta fransmän(som förövrigt sagt rakt ut att de inte tycker att de behöver hålla s-pakten än på ett par år) får mer makt över Sverige.

Varför har då Finland det inte lika dåligt? Jo, för att deras (s)-regering inte misslyckats kapitalt med att skaffa några som helst förmångivande villkor vitt sitt inträde i Unionen, till skillnad ifrån vår misslyckade, tjocka Persson.

EU hade en gång ett ideal om att hålla fred.

Sedan fick det ett ideal om att hålla fred, tjäna pengar, skaffa makt och få en motvikt mot USA.

Nu tänker ingen på fredsbiten, men den sker lite automtiskt i alla fall.

Vad händer sedan, när EU helt tappar sina ideal?


Namn: Svansi
E-post:
Tid: 20:22
Datum: 2003/09/15