Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Eddings

Vaddå? Det är ju bara att kolla på en av de miljoner fansidorna varenda amerikansk serie har, när man vill ta reda på EXAKT hur det där roliga meningsutbytet lät.

Förresten, avbryt inte läraren. Det är så irriterande, eftersom du då itne ger de andra eleverna en chans att protestera mot dina åsikter och framföra sina egna.

Annars är jag en stor följeslagare av idéen att SO-lärare ska hålla tyst och lyssna på eleverna.

*suckar djupt* Vilket inte går nu. Minsta pip, och SO-lärarinnan går bersärk. På allvar.
Hon är skolan mest hatade lärare....

Dessutom kom hon på ett dumt projektarbete: efter tredje världskriget har femhundra människor lämnat det livsfarliga fastlandet och anlänt på en liten ö i havet. Vad ska de göra för att överleva? Vilken sorts civilisation ska de ha?

Och så parade hon ihop MIG med den knäppa killen som tyckte att bara killar skulle få ha rösträtt, och som, å, just det, tycker att folk har för negativa åsikter om diktatur... Han gillade idéen, ser ni...
Och när jag försökte påpeka att man inte KAN gå omkring och avrätta några av de femhundra resterande människorna bara för att de totalvägrar att arbeta (det vore inhumant, knäckande för moralen, fascistiskt och dessutom dåligt för genunderlaget), så vägrade han att lyssna!
Och de två andra killarna i gruppen höll med honom.
Är alla helt sjuka i huvudet eller!?!?!

*surar*


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 17:23
Datum: 2003/09/26