Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Djuraktividster

Och du verkar ju vara jätterespektfull *sarkastisk*

Jag respekterar båda lägren. Jag är OMGIVEN av köttätande typer (må de inse sina misstag någon gång), och inte springer ajg omkring och tvingar folk att äta samma mat som jag gör. Vilket många däremot får för sig att försöka på mig.
De kör den vanliga "du lider brist av undernärning och människan åt kött redan på stenåldern och djur är inte lika intelligenta som vi är" -visan, coh ajg säger "Umhum, visst, det är ju JÄTTEÖVERTYGANDE! Du har FÖRÄNDRAT min VÄRLDSSYN! Har du någon fanclub jag kan gå med i? Vänta, svara inte! Jag går och kollar upp det själv", och sedan går jag därifrån (suckandes och himlande med ögonen).

Undernäring? Vegetarisk mat är oftast mycket nyttigare än det du äter, erkänn!
Eller i alla fall nyttigare än det folk runt omkring mig äter, jag kan inte tala för dig... Fett, kött, för lite vitaminer och protein är i alla fall vad köttätarna här tycks äta.
Säger man "men vill du inte ha lite jasminris med wokade grönsaker, bönor och svamp? Det smakar jättegott med soja till!" och de säger "näää, vadddå, jag ska äta köttbullar och makaroner. Med ketchup och smör."

Hur som helst är jag lakto-ovo-vegetarian.
De enda som har det minsta problem med näringen är veganerna, och de flesta människor med koll på läget klarar det lätt.

Stuvad spenat med spagetti...mmm...broccolimuffins.... mmmm.....Böngryta.....
Bara människor med fobi gentemot spenat, broccoli och baljväxter har problem med näringen, herregud!


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 19:28
Datum: 2003/10/01