Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Djuraktividster

Håller med Jor. Tror du verkligen i dina vildaste fantasier att ett par som är vegetarianer/veganer låter sitt "12- och neråt"-åriga barn äta kött?

Jag bråkar med mina föräldrar hela tiden om vad man skall äta. De försöker att "tvinga" mig hela tiden, och jag som har erfarenhet av att vara petig med maten kan säga att föräldrar INTE lyssnar på sina barn föränns de blir äldre. De borde väl gälla åt båda hållen?

Det är visst bevisat att många (inte alla) veganer/vegetariner lider utav proteinbrist, och ja människan är ett rovdjur. Inte vilket rovdjur som helst, utan vi står högst på näringskedjan.


Jag har en mycket god vän till mig vars föräldrar var vegetariner. Men han och hans två syskon är diabetiker, så de slutade med det. Det är mycket svårt att äta riktigt som BÅDE vegetarian och diabetiker. Men tänk om ett militant vegan-par får en diabetiker till barn. Tror du att de skulle låta det äta kött...?

Det kan gälla för vegetariner också, och inte bara veganer.


PS. Vi har inga huggtänder för att vi de senaste 50.000 åren jagat med verktyg. Detta märkte evolutionen, och tillbakautvecklade våra tänder.

PSS. Det här blev en lite aggressiv diskussion, men det är bara roligt.

STÅ PÅ DIG EOWYN! Ge inte upp nu, för då får jag ingen att käfta med(nu när jag och Jor står på samma sida för en gångs skull...)


Namn: Svansi
E-post:
Tid: 11:41
Datum: 2003/10/07