Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Saruman

Jag förstår att man måste ta bort något för annars tror de väl att filmen blir för lång ...

(Jag kan ju annars bara intyga att den längre versionen av FotR är mycket bättre än bioversionen och jag antar att det är likadant med de andra filmerna!)

Det skulle vara tråkigare om de istället skar bort något mer av Frodo-Sam-tråden, fast Arwen behöver man kanske inte så mycket mer av. De smög ju in saker från "Ringens värld" redan i TTT och nu har vi fått det hela klart för oss, inklusive hur kärlekssagan slutar och alltihop ...

Men efter mycket tvekande har jag också kommit fram till att Lees Saruman nog är den bäst gjorda karaktären av dem alla. Saruman ska ha en mycket speciell röst och det HAR han verkligen. Vilken fantastisk röst, vilken utstrålning! Ingen hade kunnat spela Saruman så som Lee gör och jag älskar vartenda ögonblick av filmerna där han är med, ryser av välbehag när jag hör honom. Tänk bara på hans blick när han förklarar för Gandalf hur han vet allt om Saurons framsteg: "I have seen it ..."

Så snyft - jag vill inte att de ska klippa bort honom! Då får man ju vänta i ett helt j-a år TILL på att få se honom i långa versionen, den jag antar kommer någon gång i november 2004. :(

Dessutom tycker jag att Christopher Lee är värd det, även om man ju inte kan göra om en film bara för att vara snäll mot skådespelarna.


Namn: Christina
E-post:
Tid: 23:00
Datum: 2003/11/13