Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

TT och RotK och extended edt

Hej!
Det var ett tag sen jag skrev här men nu kände jag att jag måste klargöra en del saker. Detta kommer inte kunna göras utan!!MAJOR SPOILERS!! Bara så ni vet...
Niklas skrev:
"Som avslutning vill jag bara säga att scenen där Merry och Pippin hittar tobak från Fylke i Sarumans förråd finns med i ext ed vilket talar för att Sarumans öde i Fylke kommer att finnas med åtminstone i ext ed av RotK. Dessutom belyser det ytterligare Sarumans komplexa förhållande till Gandalf..."

Spoiler nedan



















































Ok så här är läget med Saruman. Han kommer INTE att dyka upp i fylke i någon version av ROTK. Faktum är att han i den första versionen inte ens kommer vara med. PJ klippte bort en ca 4 min lång sen med Saruman och Grima som slutar med att Grima knuffar honom genom ett fönster. Han landar på ett hjul med spikar och dör. Alla som hängt med har vetat att Sarumans öde i filmerna blir detta i ca 4 år nu.
Den scenen kommer dock inte dyka upp förrens i ROTK ext ed om drygt ett år. Tanken är att publiken som inte läst böckerna ska utgå från att Saruman dog när enterna attackerad. Ja, det suger men sånt är läget.


Namn: Stefan
E-post:
Tid: 13:36
Datum: 2003/12/01