Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Nytändning?

Hej!

Vet inte om ni minns mig, tjejen som också skriver... det var ett tag sen jag var här sist.

Nåväl, eftersom denna tråd handlar om skrivande och om att döda och olycklig kärlek tänkte jag bara dela med mig lite. Jag råkar ha en del död i min bok. Mord och olyckor. Det är rätt jobbigt att skriva om tycker jag, men det svåraste är definitivt att karaktärisera en "onding". Jag har inga orc-substitut så det är bara "vanligt" folk som är onda. Det är svårare än att kunna skylla det på monster som av naturen är onda.

Jag har kärlek med också; det är ju väldigt spännande man blir nästan lite kär själv när man skriver om kärlek tycker jag. Väver in romantiska föreställningar kanske? Hur som helst så skrev jag om en kyss mellan två personer som i princip nästan träffats och då fick jag minsann kritik för att det gått för fort fram av en del medan andra tyckte "mera mera". Svår balansgång det där ;-)

I slutet av boken kommer jag vara tvungen att döda en av mina favoritkaraktärer. Och dessutom en favoritkaraktär till många av de som läst det jag hittils skrivit. Det kommer bli tufft, men jag ser ändå fram emot det som någon sorts pervers utmaning...


Namn: Spip
E-post:
Tid: 11:38
Datum: 2003/12/16