Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Önskelistan

Nu, kära forumister, kommer åter den mycket svåra frågan som jag emellanåt ställer er.

Att sitta och tycka till om redan publicerade böcker och filmer är ju bara alltför lätt. Gärna kan man ur fåtöljens djup också kosta på sig en fnysning över "uselt" resultat bluttan bläh.

Att be favoritförfattaren skriva en ny bok, helst en som är likadan som den föregående fast ändå helt annorlunda (jojo ...) kan man ju också göra.

Men sedan kan man ju önska sig också. Jag vill läsa en bok som handlar om det-och-det. Inte en som INTE handlar om det-och-det.

Eh ... detta är betydligt svårare, eller hur? Vad vill ni läsa om? Varför?

Frågar jag för att jag behöver idéer? Nej. Jag håller på med en bok vars handling är mig mer än nog (måste tyvärr sovra), och dessutom är jag en envis typ som mest följer mina egna önskemål när jag skriver. :P
Men det skulle vara intressant att få reda på era önskelistor ändå.

Själv vill jag läsa (eller möjligen skriva) fantasy som förankras i sjuttonhundratalsmiljö snarare än "medeltid". Mycket folk ska det vara. Både landet och staden. Små stråk av övernaturlighet, gammal historia ... fast jag slipper gärna Isfolksvibbarna ...

Vad vill ni läsa? Urban fantasy? Ökenfantasy? Indisk fantasy? Japansk? Afrikansk? Sjömansfantasy? Spökhistorier? Kärlekssagor? Liten pojke ska rädda världen? Släktkrönikor? Artonhundratalsfantasy? Stenålder ...? Eller det vanliga kung Arthur-tugget?

Sätt igång och hitta på nu ...


Namn: Christina
E-post:
Tid: 12:00
Datum: 2003/12/27