Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Önskelistan

Jag skulle bl.a. vilja läsa mer fantasy som utspelar sig i en miljö lik Japan, men gärna en stor, maffig serie, haha? Det finns ju så enormt gott om oändliga anime- och mangaserier, så helt omöjligt borde det väl inte vara att åstadkomma en bokserie åtminstone lång som? tja, Härskarringen? Oavsett författare? På sätt och vis tycker jag väldigt mycket om fristående böcker, men dessa är ofta på ett särskilt sätt - litet annorlunda ? och serierna på ett annat. Och jag kan inte låta bli att älska när jag börjar läsa en bok och blir helt förtrollad, och sedan vet att det finns två, tre, fyra böcker kvar. :)
Men jag hyser hopp för den redan mycket lovande Otori-serien.

Sedan skulle jag gärna vilja läsa fantasy från litet olika länder och kulturer, rent allmänt. Men det är väl mycket som inte översätt. Jag har en massa ryska sagoböcker hemma, men så bra är jag verkligen inte på ryska. :/
Men det vore roligt med arabiska miljöer, sydamerikanska miljöer, ryska miljöer? Och så kan jag säga mig dela Christinas intresse för 1700-talsmiljöer ? det är väl därför jag läser Anne Rice och sådant, för i vampyrböcker finns det ju gott om historia med övernaturliga inslag? :)

Och mer fantasy inspirerad ? ja, _inspirerad_ inte helt byggd på ? japanska rollspel. För de är ju inspirerade av t.ex. Tolkien och allt möjligt, och sedan utvecklade med egna, roliga idéer, till något litet annat. :)

Men, men, det man inte får tag på får man ju försöka skriva själv, haha.


Namn: Nova
E-post:
Tid: 12:30
Datum: 2003/12/27