Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Önskelistan

Jag vill att serier ska vara ganska långa.

Magi får gärna finnas men det är mycket viktigt att den är "balanserad". Eddings (Belgarion & Mallorea) är ett exempel på EJ balanserad magi, det finns knappt några begränsningar, magin är väldigt vag, det går inte avgöra varken om någon är magiker eller hur "bra" magiker de är. Magin ska vara logisk, gärna bygga någotsånär på naturlagar.

Dialogen är viktig och den bör enligt mig vara så logisk/realistisk som möjligt. Jag har inget särskilt mot Eddings (Belgarion & Mallorea) men ännu ett exempel på ologisk dialog finns också där: Varje del av historien har en grupp människor som är på väg någonstans, dialogen som jag uppfattar det fungerar ofta "turnbased", för att få alla karaktärer "med i historien" får de alla komma med ett inlägg då och då även om det inte passar så bra. Hur jag vill ha det är då istället som sagt logisk dialog, man bör följa en karaktär i taget på något vis och enbart följa hans dialog så att säga. (hmm, jag kom av mig lite här men ni snappade nog upp andemeningen, hehe)

Karaktärerna är viktigast, de måste gå att skilja från varandra samtidigt som de inte blir stereotypa, jag avskyr klichéer.

Jag föredrar enbart människor i serier, olika raser blir ofta konstigt.

Slut är väldigt viktiga, de får gärna ha något "twist" (typ röd-tråd-gåta genom hela historien som löses)


Ja, jag är wotmaniac... =D


Namn: Gorgonzola
E-post:
Tid: 23:24
Datum: 2003/12/27