Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Lite dött här?

?Det kanske inte finns så mycket att skriva om? Men frukta inte, i egenskap av licenserad spammare så ska jag knåpa ihop något! ;) Så?. Jo??
För att återknyta till den första meningen (jag citerar för de som är för lata för att läsa om från början ?Det kanske inte finns så mycket att skriva om??) så kan jag endast konstatera att det nog inte finns så mycket att skriva om. Dock ska nog inte det kunna hindra en licenserad spammare, jag har ju redan kommit så här långt utan att i själva verket skriva något. För att försvara mig om jag mot all förmodan skulle börja tappa tempot lite senare i detta inlägg ska jag bara passa på att inflika att det faktiskt är ganska svårt att bara spamma utan att förlora tråden. Jag märker till min stora fasa att jag redan börjar göra det, om man läser om ifrån ungefär ? dock ska det nog inte hindra? så märker man att det är ganska ointressant (vilket förståss är meningen med ett sånt här inlägg, men man behöver ju inte överdriva).

För att förhindra en sådan pinsam situation (egentligen inte särskilt pinsam eftersom de flesta nog insett vad detta är för inlägg vid det här laget och slutat läsa), så rycker jag raskt fram reservdebatterna angående fantasy:

a)[sätt in författares namn här] rockar fett!!! Kommentar: Person a) har just läst sin första fantasy bok och klickar sig exalterad in på forumet för att delge alla andra denna uppfattning. Ett annat alternativ är ju också att någon rolig person har tråkigt och skriver så i hopp om att få lite uppmärksamhet.

b)Kan någon förklara skillnaden mellan high och low fantasy för mig? Kommentar: Personen i fråga har gjort ett stort misstag i att försöka bringa ordning i alla underkategorier till orealistisk litteratur och just insett att det inte är ?bra? och ?dålig? fantasy som är de två dominerande kategorierna.

c)?erh, jag kommer inte på något mer originellt (som om det andra var det) , men eftersom du som läst så här långt helt uppenbarligen har extremt mycket tid att slösa bort kommer du säkert på något själv. I alla fall, nu har ju ?ingen? (haha, jag skäms nästan över min sarkasm) läst i alla fall två intressanta och mycket vanliga förekommande trådar, och dessutom för dem grundligt analyserade. (kort paus för reklam: om man inte räknar de ord som jag skriver just nu så har jag kommit upp i 393 ord, det utan att förolämpa en endaste person! Ganska imponerande va?) För att bara avsluta denna intressanta (ni ser, jag ÄR ironisk) tråd ska jag bara säga att 1) detta inlägg tar förmodligen upp jätte-mycket server hastighet 2) med stor sannolikhet klarar jag mig undan som den förhärdade ligist jag är. It´s god to be evil.

Mvh mesmile

Ps: Jag fråntar mig allt ansvar för skador detta inlägg kan ha orskat, såväl fysiska som psykiska.

Ps2: Jag är på god väg att knäcka ditt kodnamn ?lasse?, jag återkommer snart :)

Ds.


Namn: mesmile
E-post:
Tid: 19:17
Datum: 2000/12/17