Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Den förbanade gåvan.

Det finns ju så mycket... Hur många gånger har man inte läst en fantasybok och tänkt "åhh, varför är jag född i den åldern?"
Jag är avundsjuk på så många magiker i böcker att det vore svårt att räkna upp dem alla. Men tänk om man fått ett brev från Hogwarts till sin elfte födelsedag, då hade nog lyckan varit på topp. Eller nästan ännu hellre skulle jag nog vilja leva i Lyras värld, med en daimon att alltid ty sig till. Om det räknas som magi vet jag dock inte. Att ha Wills kniv (utan dess... inte spoilra nu... problem) vore inte heller helt fel. Earthsea-magin (fast inte så satans ojämnställd förstås, att bara män ska få hålla på! Löjligt.) eller saidar. Men Jordans magi är nog ändå en av de lite tråkigare magierna, tycker jag. När jag jämför den med alla de andra. Varför det känns så vet jag inte.
Jag har så svårt att väja, och hur som helst lär min önskan inte gå i uppfyllnad (är ju för gammal för att komma in på Hogwarts :(), så man blir väl bara mer deprimerad av att fundera på allt härligt som SKULLE KUNNA finnas i denna världen. Får väl nöja mig med det som finns *trallar bort till min senaste målning*.
God Natt.


Namn: Asmodean
E-post:
Tid: 23:15
Datum: 2004/01/10