Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Bilder på texten på ringen i Sagan om ringen

Jörgen:

Du anar inte hur rätt du har. Eftersom du nu börjar ana faran och se förbi alla illusioner är det dags för mig att träda fram. Om jag inte gör det är det snart över med hela mänskligheten. Men även om jag nu varnar er allihop så måste ni vara ytterst försiktiga när det gäller vem ni berättar det för. Tillåt mig att förklara...

Jag har nu ägnat åratal åt studier av Tolkiens originalmanuskript. Med hjälp av några hemliga artifakter, vilka jag inte kan nämna vid namn, har jag lyckats dechiffrera mästarens budskap. Vad jag har läst där är varningar och profetior. Dessa har under årtionden hemlighållits mänskligheten av onda och försiktiga regeringsmän. Jag måste erkänna att jag till en början var skeptisk, men när tecknen började visa sig visste jag att profetian talade sanning. Dessutom har mina hemliga källor bekräftat vad som nu sker. Det faller nu på min lott att avslöja världshistoriens största komplott.

Skaparna bakom Sagan om Ringen är Onda! Miljontals ringar produceras och utges för att vara den Enda ringen. Vi svaga människor ser filmerna och måste skaffa oss varsin ring. Alla vill ha en ring eftersom man blir så cool och dyrkad när man bär den. Det är bara det att vi alla blivit lurade! Ringarna är inte, jag upprepar INTE härskarringar. Snart kommer vår tids Sauron att upenbara sig. En man med den Enda ringen kommer att styra världen. Ett efter ett av våra länder kommer att falla (och vår fria vilja med den).

Timman är senare än ni tror. Medan vi talar snärjs Sveriges regering, liksom ett flertal andra länders, av ringarnas makt. Jag har bilder som visar hur Göran Persson (näst intill naken)sitter ihopkurad på ett bord, gungar fram och tillbaka och viskar "min äälssssskade". Bilderna är dock så pass störande att jag väljer att inte visa dem för allmänheten.

Ni har nu hört min varning. Det kan dröja en viss tid innan ni hör av mig igen. Min dator kommer att spåras och om jag inte skyndar mig kommer De att hitta mig. Så fort jag skickat detta inlägg måste jag fly för mitt liv och söka skydd någon annanstans. Förutseende nog använder jag nu en offentlig dator i en skola. Det kommer inte att ge Dem någon viktig ledtråd.

Farväl, och minns min varning.


Namn: Ajalggu Drolräg
E-post:
Tid: 10:17
Datum: 2004/02/27