Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Åh! Nej!

Äsch, abbex, inte ska du väl låta "småbarn" bestämma vad du ska tycka ... För det är det du gör, när du säger att du inte "vill vara på samma nivå". Du låter därmed andra sätta normen för hur du ska vara.

Vad spelar det för roll att folk som tidigare aldrig läst fantasy nu har sett filmerna och börjat tycka om dem? Är inte det bra? Fläckas klubbens anseende av att man plötsligt släpper in både kreti och pleti? Äh!

Modevågor kommer och går. Själv gillar jag blommiga kläder. Ungefär vart femte år får jag höra att jag är ett offer för modevågen, och däremellan är jag smaklös och "ute". (Konstigt att ett och samma plagg kan anses vara snyggt ett år och jättefult ett annat och snyggt igen året därpå. Vet folk egentligen vad de tycker???)
Jag antar att det är samma sak med fantasy. Men jag fortsätter att gilla fantasy. Och blommiga tyger. Inte för att jag har fattat ett medvetet beslut om det, utan för att jag ... bara gör det.

Vet inte vilken version av Arthursagan jag gillar bäst för jag har sett så många. Blir mest trött när det börjar tjatas om Camelot igen.


Namn: Christina
E-post:
Tid: 21:45
Datum: 2004/03/09