Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Tokien

Nä, jag bara måste. Förlåt Nibelung, jag respekterar dina åsikter men..

Jag har (enligt mig själv) läst mycket fantasy, och jag har läst det länge. Jag läste tolkien hyfsat tidigt i min engen fantasybana, men vet du...Jag uppskattar Sagan om Belgarion & Brooks böcker ändå! Ok, jag kanske är lättroad, för jag älskar den mesta litteratur jag läser (undantaget nobelprisvinnaren Gunter Grass), men jag tycker faktiskt att det är rätt trevliga böcker. De kanske inte är svårlästa, de är kanske inte nydanande, men de är underhållande, tycker jag.

De kanske inte är mina favoritböcker, men de pryder sin plats i bokhyllan tillsammans med en massa annat. Favoriterna är nog dock Tolkien och Pratchett.

I mitt fall har du fel. Jag är inte 15, jag har slukat böcker sen jag var 6, jag började läsa på engelska tidigt, jag känner mig inte speciellt omogen (men dock barnslig som fan) och jag gillar ändå de böcker du "dissar". Fast jag gillar iof "svår" fantasy också, fast jag har svårt för författare som breder ut sig i 40 sidor om detaljer (tex mammutarnas parningslek i Grottbjörnens folk, Mammutjägarna etc.)


Namn: Pejgan
E-post:
Tid: 10:08
Datum: 2001/01/02