Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Vill lämna denna värld

Jo, det är sant. Personligt är det, och det är därför jag funderar just nu på varför så många försöker stoppa den i ett fack från första början. Men jag jag står fast vid punkten att frånvaro av depression är grundläggande. Mådde så dåligt själv ett tag att jag inte kunde le utan att må illa.

Nåja, nu har jag något att göra till helgen. Fundera på determinismen bakom människors försök att katalogisera allt och alla. Det och förvånansvärt nog prova ett ryskt spel också.

Mm.. Det är sant. Fruktansvärt jobbigt med pillerna. Hittade något bättre för ett tag sedan, eller rättare sagt, det blev rekommenderat till mig av en naturläkare. Det jag tror att pillerna är bra för är att dämpa känslorna så att man kan börja prata ut om allt så att det blir normaliserat och under tiden gradvis trappa ned på dem.

Jo, men det är ganska allmänt känt. Jobbar sjukhusets kök. Psykavdelningen får alltid extra stora portioner för att man ska få mer fett och näring som lägger sig runt magnerverna. Slutar rätt illa om man inte äter kan jag säga av personlig erfarenhet... *ryser*

MvH Nevyn


Namn: Nevyn
E-post:
Tid: 21:41
Datum: 2004/04/15