Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Hallå i stugan!

Ingen som gett sig på ryska spel? "The I of the Dragon" är ett härligt spel. Det är nog första gången jag spelar ett spel där man får vara en drake som går att utveckla.

Hack'n'Slash är väl lite väl generellt för D2? Det finns väldigt många härliga rpg element även om det där med att hacka och slå är principen, vilket iofs blir tämligen tråkigt när man har två konton med lvl 90 karaktärer.

Men jag anser ändå att det bästa är "Once Upon A Knight". Det har humor till skillnad från de flesta spel i genren. Garvade halvt ihjäl mig åt ekonomi systemet som bygger på mjölk och att man kunde bygga svärmödrar som skyndade på arbetare om man körde rts kampanjen. =) (ja, det finns två kampanjer. RPG och RTS beroende på vad man känner för)

Men jag förstår inte varför första talaren utsåg "Legends of Aranna" till korad etta. Hela spelet var oerhört monotont. För det första får man själv inte utse sina statpoints och för det andra finns det inget unikt i spelet. Njae, jag håller mig nog borta från det.

MvH Nevyn


Namn: Nevyn
E-post:
Tid: 21:57
Datum: 2004/04/15