Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Egna världar

Tja, det var väl något sådant jag menade. De s.k. onda upplever sig inte som onda utan gör bara vad "de måste göra". Det är väl en existentiell fråga, det där med vad som är ont och vad som är gott. Ansåg sig nazisterna onda eller goda? På det stora hela håller jag fullständigt med dig när det gäller vad som skapar intresse i en story.

Nej Christina jag tycker inte att du blir ostrukturerad. Tvärt om, fattar jag mycket väl vad du vill säga, men jag kunde inte låta bli att ge mig in och diskutera ditt förra inlägg i och med att jag tyckte att du lite talade emot dig själv där. Som jag tidigare sagt har jag stor respekt för dina inlägg eftersom jag anser att det mesta som du säger verkar genomtänkt. ( Nu får jag säkert en och annan glirig eftersom somliga anser att man inte får eller bör stryka sina diskussionsobjekt medhårs.)

Jag ser i sanning fram emot att läsa din bok, men av ekonomiska skäl blir det inte förrän den kommer ut som pocket eller jag kommer över den på biblioteket. Jag är glad över att det dyker
upp intressanta ämnen att diskutera eftersom jag för tillfället är sjuk och därigenom har kraft över att ägna tid åt sådant jag tycker är roligt. Jag har ingen lång erfarenhet av att samtala med människor via Internet och jag var synnerligen skeptisk innan jag började mina första stapplande steg på denna sida men nu är jag synnerligen tacksam över att denna möjlighet erbjudes.


Namn: Beth.
E-post:
Tid: 23:18
Datum: 2001/01/03