Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Gem Nov

På vägen ut sprang Eowyn, som ju hade kartor upp över huvudet, in i gycklaren som just skulle gå in i köket. De sju bollar han haft i luften flög åt alla håll och blandade sig med kartorna och Eowyn på skeppets däck.
"Satans djävulska helvetesavföda!" svor den förvirrade gycklaren Asmodean och damp ned på däck. Eowyn försökte kvickt raffsa ihop sina kartor utan att nudda bollarna. Något läskigt måste det ju vara med dem, om en simpel gycklare kunde hålla dem alla i luften.
"Åh, det är du." Asmodean var riktigt stolt över sin förmåga att se ned på folk även när de stod över honom.
"Ja, det är jag." Eowyn hade just fått ihop alla kartor och rätade på sig för att skynda vidare. "Ville du nåt, eller?" Eowyn hade egentligen inte bråttom vidare, hon ville endast komma bort från den arrogante gycklaren som satt och hånlog mot henne.
"Jag undrar bara om du tycker om drakar. Om inte, ducka... Nu!"
Just som Eowyn slängde sig ned på däck svepte en skugga tätt över skeppet och en drake landade bredvid kaptenen som stod en bit bort. En man gled ned från drakens rygg. han hälsade på kaptenen och reste en hand mot de andra två.
Asmodean skrattade och hoppade smidigt upp på fötter.
"Är det dags att komma nu? Jag har saknat dig!" ropade han till sin vän, och sträckte ned en hand för att dra upp kartläsaren på fötter. Efter att han tagit upp sina bollar vände Gycklaren den förnärmade Eowyn ryggen och strosade bort till draken.


Namn: Asmodean
E-post:
Tid: 19:32
Datum: 2004/05/13