Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Brist på argument i forumet..?

Tyvärr är det inte bara en skrämmande brist på argument som visas upp på detta forum. Det verkar även vara en skrämmande brist på all form av intelligens som råder.

Jag är helt ny här och jag ägnade en stund av gårdagen åt att läsa igenom de diskussioner som figurerar och jag verkar ju inte ha missat något väsentligt under den tid jag inte kände till forumet. Sanningen att säga så verkar det mest vara en plats för lustiga små tomtar som vill skina lite med sina halvtaskiga kunskaper.

Dock vill jag ge all heder till denne Ithron som är en av de få här som faktiskt behärskar det svenska språket och som dessutom besitter viss relevant kunskap om de ämnen som diskuteras här. Tyvärr är det uppenbart av de svar du får på dina inlägg och argument att läsarna inte förstår ett dugg av det du skriver...

Sen finns det ju andra tomtar som inte förtjänar någon som helst form av heder, men det känns inte som att det finns någon anledning att smutskasta dessa då även de för eller senare växer upp?

Finns det inte någon form av policy här där deltagarna säger ifrån när argumenten tar slut och övergår i personangrepp. Som tur är finns det andra forum där diskussionerna hålls på en någorlunda hög nivå.

Tack för mig!

/tranicos


Namn: tranicos
E-post: tranicos@hotmail.com
Tid: 17:06
Datum: 2001/01/07