Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Svåråtkomliga skrifter sökes - Hjälp!

Jag har visst hållit mig lite väl mycket i skuggorna. Det här är nog första gången på länge jag startar ett nytt inlägg här :@)

Det är så att jag skulle vilja be er kära vänner om lite hjälp. Jag söker två skrifter som av olika anledningar är ytterst svåra att komma över. Och vem ska man annars fråga om skrifter om inte just äkta Phorumsmedlemmar?

Den första skriften är en bok. En ungdomsbok av Inger Edelfeldt - "Juliane och Jag". Denna bok är avsedd som födelsedagspresent åt en mycket kär vän. Hon har sökt boken sedan hon läste den för ett bra tag sedan och har inte lyckats finna den. Jag skulle därför vara yttrest tacksam om någon kunde få tag på boken åt mig. Om någon av er har boken köper jag den ytterst gärna. Hjälp mig finna boken, snälla? Det är verlkligen viktigt för mig. Jag skulle nästan gå så långt att jag tog emot hjälp från "han som inte bör nämnas vid namn"...


Den andra skriften är kanske inte fullt så svår att få tag på för vissa av er. Det är nämligen min Ugglespecial 2. Den som aldrig blev klar. Jag har tänkt läsa igenom den och sedan kanske skriva fortsättningen. Så om ni har den eller har möjlighet till att hämta den ur arkivet så vore jag tacksam.


Namn: ugglan
E-post:
Tid: 20:48
Datum: 2004/06/10