Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Parlamentsvalet

Sant är att kapitalism och liberalism står för stor personlig frihet, men den får INTE missbrukas. Den våg utav omoraliska halvstölder som skett i diverse stora företag kan inte under några som helst omständigheter tolereras.

Patric(?): Anledningen att jag tycker att Junilistan är bra är för att de är ett bevis på att demokratin fungerar. Långt mer än hälften av svenska folket är Eu-skeptiska, men bara 15 % av politikerna. Sossarna bedriver krig inom sitt eget parti och sätter sina Eu-motståndare på 31:a platsen på listan för att hålla dem borta. Oavsett om Junilistans politik fungerar eller inte så är det en frisk fläkt inom politiken. Dessutom så kan de inte gärna göra sämre än vad Sverige gjort i Eu-parlamentet hittills.

Varför behöver vi en motvikt till Usa? Eu är ju ändå inte, och kan förmodligen omöjligt bli, en militär motsvarighet. Vi är för nära krig inom själva organisationen för att kunna tjafsa över Atlanten. Min åsikt är att Eu är ett korrumperat pengaräknarsystem med folk som lägger sig i vad de inte har med att göra i och med att de inte har någon som helst aning hur saker och ting fungerar i dfe länder som de stiftar lagar i.

Kol-och-stålunionen var en fredsapparatur, Eu är det inte.


Namn: Svansi
E-post:
Tid: 11:52
Datum: 2004/06/21