Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Nytt Legend of Zelda!

Ja, detta är inte direkt någon nyhet, men som ni inbitna spel-nördar här ( om det nu finns några ) förhoppningsvis redan vet så visades ju en video av ett nytt The Legend of Zelda spel med realistiskare stil på årets E3-mässa i Maj. E3 står för "Electronic Entertainment Expo" och hölls för tionde året i rad i år.

I filmsekvensen fick man se arméer som stod uppradade och en ensam ryttare som kom galopperande mot dem med svärd i handen. Link. Hela spelvärlden brast ut i jubel och väntan är nu olidlig. Det kommer inte att finnas en spelbar demoversion av spelet förrän förhoppningsvis på nästa års upplaga av mässan, vilket betyder att spelets release ligger åtminstone 2 år in i framtiden.

Vi får bara hoppas att Zeldas skapare Shigeru Miyamoto inte utsätter oss för samma grymma skämt som han tidigare har gjort, nämligen att visa att världens mest älskade spelserie ( kanske efter Mario ) skulle ha tagit en vuxnare inriktning, men istället levererade det cel-shadade Wind Waker. För er som inte vet vad det betyder kan jag berätta att det är en metod som används för att ge spelet en unik grafisk stil som har blivit allt mer populär de senaste åren, som får spelen i fråga att se ut som en tecknad film.

Trots att Wind Waker var ett fantastiskt spel, längtade man ändå efter ett realistiskare Zelda. Ett Zelda som "geniet" från Kyoto nu förhoppningsvis kommer att leverera.


Namn: Darce
E-post:
Tid: 12:36
Datum: 2004/07/02